Abs slip hyra

Tänk på att använda utsug och cirkulationsrenare vid betongslipning. Kontakta någon av våra kunniga uthyrare. ABS-slip används för att slipa golv. Såväl betonggolv som flytspacklade golv. Perfekt att slipa golv som nyligen gjutits eller spacklats och behövs jämnas till på . Våra varuhus har öppet 09:00-18:på midsommardagen!


BAUHAUS - när det måste bli bra Privat Företag Logga in privat. Weber Golvslipmaskin 8(ABS-slip) är en smidig slipmaskin med sliprondeller för alla typer av underlag. ABS-slip används för att slipa golv. Såväl betonggolv som flytspacklade golv.


Perfekt att slipa golv som nyligen gjutits eller spacklats och behövs jämnas till på . Kontrollera ABS-slipen före varje start med avseende. Tedi Juricic kör en ABS-slip på den nylagda betongplattan (flytbetong) till uterummet i Tving. XL-BYGG FRESKS UTHYRNINGSPRODUKTER. Golvslipmaskin ABS-slip exkl moms inkl moms.


Pris/dygn: Slipmaskin för slipning av betonggolv. På golvbutiken där jag köpte klinkersen rekommenderade de att jag skulle hyra en ABS-maskin för att slipa bort färg och ev. Golvslipmaskin HTC 420vs för trä/betong, 2V, 3- 13rpm, 4mm, 53 633.


Betongslipmaskin för golv ABS, 2V, 4mm, 20 256.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur