Saker att göra när man har tråkigt med en kompis

Read saker du kan göra med din kompis from the story Saker att leva för by. När du tänker varför har vi ett liv, för vad är liksom meningen med livet. Men man får göra det bästa av allt, gör det du gillar.

Men vad gör man egentligen när kalendersidorna plötsligt är tomma? FRIDA ger dig tips på saker du kan göra när du har tråkigt. Här är nämligen saker du kan göra när du är uttråkad.


Det låter ännu tråkigare, men kan vara ganska skönt.

Sommartider kan vara en knaper tid rent ekonomiskt, och utan något att göra kan det bli tråkigt. Skriv en lista med 1saker man kan göra när man har tråkigt. Har du en tråkig dag och svårt att komma på något att göra? Speciellt om man hittar snygga kläder man glömt bort att man har. Här kommer tips på saker ni kan göra tillsammans som inte kostar en krona.


Läs även saker du aldrig tackat dina bästa vänner för men . Det här är något som man kanske skulle göra för sin partner, men man får inte glömma bort att. Det är få saker som för människor nära som att campa-faktiskt! Ring upp någon kompis och åk till köpenhamn över helgen!

Tipsa andra om vad man ska göra om man har tråkigt, så kommer du själv på . Här listar vi 200+ saker man kan göra när man har tråkigt. Sportlovet är här och för många betyder det att man vill hitta på saker, vad som helst egentligen, bara man sysselsätter sig. På lovet har man massor av tid – och blir det inte bra går det enkelt att tvätta bort. Goda idéer får man aldrig för många av.


Om du och dina kompisar har tråkigt, skriv en lista med 1av era rädslor, och gör dem till . Kan du skilja dem åt, har du koll på låttexter och vad fansen kallas? Gör vårt stora Marcus och Martinus-quiz! Vi listar saker att göra när du har tråkigt!


Gå till närmaste pizzeria och beställ en pizza utan deg. Har fett tråkigt och undrar om ni har några förslag på saker man kan göra :P. En riktig långskitning med tillhörande läsk och näspetning kan .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur