Nominerade guldspaden 2015

Matilda Eriksson Rehnberg, SR PDalarna. Guldspaden är Sveriges finaste journalistpris. Helena Bengtsson, Linnea Heppling och Johan Zachrisson Winberg.

Aftonbladet var dubbelt nominerade i . SKB stod för anka och vin på franska rivieran. Vårdfokus guldspadenominerade reporter Åsa Erlandson. Brottscentralen har haft premiär.

Reporten Gusten Holms granskande artikelserie om Nazisterna som gick fria är ett av fyra bidrag som har tagits . Av det totala antalet nomineringar är ungefär en tredjedel kvinnor (1jämfört med 205) och bland vinnarna . Lillith Saaws bästa år på Musikens makt. Erik Dalunde och Per Hermanrud är nominerad för . De guldspadenominerade berättar om sina avslöjanden och delar med sig av. Hallpressen, Jönköpings-Posten, Journalistik, . Ikväll kan Öppen granskning vinna en guldspade – igen. Redan har nomineringar börjat komma in och juryn uppmanar alla att . I det avslöjade Joachim Dyfvermark, Sven Bergman, Linda Larsson Kakuli och Kristina Lagerström .

Nomineringen till guldspaden är verkligen ett kvitto på att man nått ut till folk samtidigt som det är . Oscarsnominerad regissör avstår från galan. Försäkringsbolaget If får in en. TV4:s Kalla fakta fyrfaldigt nominerade på New York Festivals. I mitt excelark över nominerade och vinnande bidrag till guldspaden finns .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur