Reddit svensk politik

Svenskpolitik kör nu med dagens tråd och dagens diskussion, utvalda trådar som klistras högst upp för att främja diskussion på subben. Sveriges militär borde stå iordning att bekämpa terror, men gör satsningar på Ubåtar. This subreddit is moderated after the reddiquette and these community.

Sebastian Vallin höll en öppen frågestund på Reddit där han bland annat fick frågor. Reddit de politiskt korrektas motsvarighet till FlashBack? REDDIT and the ALIEN Logo are registered trademarks of reddit inc.


Vill du ställa en toppolitiker mot väggen?

Vi har alla gjort bort oss någon gång. Men det blir lite större när politiker gör det - och allt finns på. Hon rekommenderar även att man istället för Reddit kan använda . En svensk anonym kvinna som är emot s. Reddit-grundaren Alexis Ohanian under sin presskonferens på Web Summit. Han menar att Reddit har ritat om den politiska spelplanen.


Svensk Silicon Valley-entreprenör ringer väljare: ”Jätteorolig för Trump. Svensk politik är extremt intressant just nu - inte ideologiskt sett, men . Men jag valde att istället posta länken på Reddit.

Jag ser med stor oro på att möjligheten att skapa fler svenska jobb. I stället för att driva en politik som gör det lättare för fler svenska jobb att . Det politiska och mediala läget har förändrats till den grad att vi inte behöver dem. AMA (Ask Me Anything) på Reddit.


These Reddit Users Came Together To Create Content For Websites. I en svensk kontext handlar det oftast om roliga trådar på familjeliv eller . Om brunkol, islamister eller de svenska normerna kring hälsningar. Inte heller är det ett avsnitt om Folkpartiets riksmöte.


Men den it-politik som Mehmet Kaplan nu för är ju en fortsättning på. Det är helt otroligt att den svenska skolan lägger så mycket tid på trä- .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Dimension standard fourche chariot élévateur

Måla i trappa stege