Roliga bilder äntligen fredag

Fler fredagsbilder hittar du här. Hitta och spara idéer om Roliga bilder på Pinterest. Inskickat av: Adam Evertsson Upphovsman: Okänd .

Trean och fyran är ju kul, en bra start på fredagsunderhållningen! Vilka härliga bilder och roliga, passande bildtexter. Idag är det praktik igen, men det är äntligen fredag.


Men det ska bli kul att komma till.

För fler roliga bilder gilla denna sida: Äntligen Fredag. Humorsida, skicka gärna in bilder eller dela dem. Fredag har delat Vi som tycker TVhar för mycket reklams foto. Synd bara att helgerna går så fort.


Mattias och Hasse är för tillfället på Uvbergskul. Bilder på döda barn som flytt från kriget borde väcka känslor, och uppmaningar om att agera omedelbart. Veckans roligaste vänstertweets: Äntligen gör feminismen något! Tack Gode Gud För Att Det Är Fredag.


Nöj dig med mer, Maxa julen, Tele2.

Simones uppfinningar är livsfarliga – men sjukt roliga. Svår fråga, med roliga svar från trion. Kakan hittar bilder på skådespelaren Ben Affleck som kan har gjort något ingrepp med ett visst nervgift, . Igår var det helt tyst här inne. Jag hann inte sitta ner knappt en gång innan det var dags att gå och lägga mig, och då somnade jag .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Mf 550 mp

Måla i trappa stege